ORANGE-INI

ORANGE-INI Orange-Ini

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 19 reviews
3 Jun 2021 at 15:50 Niet wat ik ervan verwacht had. Allemaal heel vettig, niks van verfijnde smaken,.. behalve het concept van de risottoballetjes vond ik hier niks authentiek aan.. Is gewoon een bal deeg met kaassaus en vlees/groenten, echt niet gezond en zwaar op de maag
19 May 2021 at 18:39 Wow! Gewoon super lekker! Helemaal niets op aan te merken. Ik kijk al uit naar de volgende bestelling hier :)
13 May 2021 at 9:18 Super lekker! Zalig concept! Zo blij dat jullie zo een zaak geopend hebben
4 May 2021 at 16:00 Super lekker! Eindelijk eens plaats waar je goeie Cannoli kan vinden in Gent . Ik zal hier zeker nog eens opnieuw bestellen.
1 May 2021 at 22:38 Balletjes waren net iets te zout, Cannoli desert was beste!
30 Apr 2021 at 16:29 Het voedsel werd ruim 30 minuten te laat bezorgd, waardoor het eten al behoorlijk afgekoeld was , dus niet meer zo lekker en tamelijk vettig . Waarschijnlijk niet meer voor herhaling vatbaar.
27 Apr 2021 at 21:23 Zeer lekker, iets nieuw, snelle levering. Het was nog lekker warm.
27 Apr 2021 at 17:59 It is not easy to find authentic Sicilian street food abroad but here they succeeded. Arancini were rich and crispy. Cannoli were absolutely delicious. Kind and committed owner.
27 Apr 2021 at 9:40 Zeer lekker en super lekkere desserts!
21 Apr 2021 at 19:45 Heerlijk! Een stukje Sicilië in Gent, love it! Ik werd meteen gebeld ivm een andere omschrijving voor wat ik had besteld. En dan nog kleine cannoli’s gehad, die ook super zijn! Grazie!
19 Apr 2021 at 19:08 Fantastisch lekker!